Orlová přivítala prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident Zeman v těchto dnech zahájil návštěvu Moravskoslezského kraje.

V sídle Moravskoslezského kraje se nejprve sešel se zastupiteli ale i zástupci odborů OKD a OKD. Mezi místy, které dnes navštívil byla i Orlová.

Jde o třetí návštěvu prezidenta republiky v tomto městě. Přesně ve 14:15 dorazila prezidentská kolona na náměstí v Orlové, kde byl představiteli města přivítán chlebem a solím. A jak prozradil moderátor celé akce, chlebem rychvaldským.

Setkání s občany probíhalo klidně. Prezident ochotně odpovídal na dotazy z řad publika. Pouze v jediném případě se náměstím ozývalo bučení a nesouhlas a to když jeden mladík položil prezidentovi otázku "Proč neudělil vyznamenání panu Bradymu".  "Panu Bradymu jsem neudělil vyznamenání stejně jako předtím Václav Havel a Václav Klaus" odpověděl prezident Zeman.

Z celkové atmosféry bylo vidět, že občané prezidentu důvěřují. Média o průběhu návštěvy informovala veskrze objetivně. Vyjma Blesku, který byl asi na úplně jiném setkání, jinak by nemohl do titulku napsat, že Zeman  doporučil lidem volit Babiše.

Celý průběh setkání prezidenta Miloše Zemana s občany najdete zde.

Po skončení pak prezidentská kolona zamířila do Lázni Darkov.

Naposledy změněno Čtvrtek, 03 November 2016 08:08