Výroční členské schůze jsou již za námi

V pondělí 28. listopadu proběhla výroční členská schůze Základní organizace KSČM číslo 108 v Rychvaldě. Základní organizace na Václavu má již své hodnocení za sebou. Cílem bylo vyhodnocení roku 2016 a informace o připravovaných akcích a vnitrostranických novinkách.

Připomněly se takové akce jako společenská akce při příležitosti Mezinárodního dne žen, prvomájové dětské dopoledne, organizace a průběh prvního ročníku fotbalového turnaje o Putovní pohár Vladislava Zajíce a v neposlední řadě i připravovaný turnaj ve stolním tenise mládeže, který je plánován ve vánoční čas tohoto roku. Organizačně na této akci se spolupodílí i Baník Rychvald.

Někde vystupujeme jako organizátoři, jinde pouze vypomáháme naší druhé základní organizaci na Václavu. Novinkou letošní výroční schůze bylo využití prezentace a audio video techniky.

Dalším bodem programu bylo zhodnocení nejen výsledků krajských voleb, ale i celé volební kampaně. V příspěvku předsedy OV KSČM Karviná Jiřího Nytry kromě jiného například zaznělo, že bude potřebná změna ve vedení volební kampaně, kromě tradičních metod, tak i se zaměřením na nové informační technologie jakým je např. internet.

Rovněž byl zmíněn stav členské základny. Za poslední rok do KSČM v Rychvaldě vstoupili dva noví členové. Další zvažují vstup v příštím roce.

Výroční členská schůze projednala zprávu o hospodaření. Rovněž všichni byli seznámení s novým hospodařením strany od nového roku, vycházející ze zákona o politických stranách.

Příští rok je rokem opět volebním. Zazněl zde požadavek prosadit na kandidátky mladé perspektivní lidi.

Po dvou a půl hodinovém jednání byla výroční schůze ukončena.

Naposledy změněno Pondělí, 28 November 2016 19:42

201 komentáře