Už v pátek propukne v Petřvaldě Víkend s amatéry

V pořadí již 9. ročník nesoutěžní přehlídky amatérských divadel propukne tento pátek v petřvaldském kulturním domě, kde se v průběhu několika dní představí na osm malých i větších divadelních spolků a souborů.

dnes 09:45 SDÍLEJ:
target="_blank" title="Sdílej na Facebook" href="https://www.facebook.com/sharer.php?u=https://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/uz-v-patek-propukne-v-petrvalde-vikend-s-amatery-20171109.html" onclick="javascript:window.open(this.href,'', 'menubar=no,toolbar=no,resizable=yes,scrollbars=yes,height=450,width=550,left=300,top=300');return false;" target="_blank"/>
Ilustrační foto.

Ilustrační foto.Foto: Deník/archiv

Jako první vystoupí v pátek o půl šesté večer Divadlo Devítka s příběhem MayDay Ray Cooney, který ve 20.30 hodin vystřídá Divadlo Skřítek s Příběhem staré lenošky.

Sobota bude patřit pohádce (nejen) pro děti Jak to bylo s vodníkem Datyňského amatérského divadla, satirické komedii Sponge blob formace Enthemor a bláznivé komedii Opačné pohlaví, se kterou do Petřvaldu dorazí Divadelní soubor Pod zámkem.

Nedělní program otevře ve 13.30 hodin divadélko Šamšula s klasickou pohádkou O kohoutkovi a slepičce, kterou následně vystřídají ztřeštěné komedie S vámi nás baví svět a Paní Fantomasová se zlobí aneb zločin v můzeu čerstvého mění, které ve zdejším kulturním domě představí Divadelní spolek Rychvald a Divadelní spolek Kolovrat.

Přesné termíny přestavení naleznou diváci na webových stránkách města.

Autor: Pavla Krůčková