Pravidla a postupy pro publikování na našem webu - Pravidla a postupy pro publikování na našem webu -

Pro zlepšení zpětné vazby na naše členy k publikovaným materiálům na našem webu jsou pro tento účel stanoveny postupy a pravidla, která zajistí přímou účast našich členů v části publikační práce naší strany.

Tato pravidla a postupy stanovují korektní přístup všem se stejnými právy k publikování. Obecným pravidlem je slušnost, konstruktivní kritika (hledání nápravy, či řešení, ne osobní napadání kohokoliv), pravdivost zveřejňovaných faktů (za to odpovídá autor příspěvku, nebo komentáře), kde tyto faktory bude obecně před zveřejněním ověřovat obsahový administrátor webu.

Do publikační činnosti se každý člen může zapojit i poskytováním textových materiálů, fotografií, videí, a také i zvukových záznamů, včetně fotografií a dokumentů v neelektronické podobě, které obsahový administrátor může převést na žádost přispěvatele do elektronické podoby a přidat k jeho příspěvku.

1. Svůj příspěvek předejte cestou svého předsedy ZO nebo osobně obsahovému administrátorovi webových stránek v písemné podobě. Po redakci a schválení bude příspěvek zveřejněn v odpovídající rubrice našeho webu pod jménem autora příspěvku a člen o této skutečnosti informován cestou svého předsedy ZO.

2. Svůj komentář ke konkrétnímu příspěvku předejte cestou svého předsedy ZO, nebo osobně obsahovému administrátorovi webových stránek v písemné podobě. V záhlaví uveďte, který příspěvek komentujete (uveďte jeho název, popř. v které rubrice webu se nachází).

Po redakci a schválení bude komentář zveřejněn pod odpovídajícím příspěvkem našeho webu pod jménem autora komentáře a člen o této skutečnosti informován cestou svého předsedy ZO.

Pro naše členy s možnosti elektronické komunikace (E-mail, Skype, Facebook)

1. Svůj příspěvek předejte E-mailem, Skype, nebo Facebookem obsahovému administrátorovi webových stránek Po redakci a schválení bude příspěvek zveřejněn v odpovídající rubrice našeho webu pod jménem autora příspěvku a člen o této skutečnosti informován obsahovým administrátorem webu e-mailem.

2. Svůj komentář ke konkrétnímu příspěvku můžete po jednoduché registraci na našich stránkách přidávat přímo (odkaz na registraci je vpravo dole na úvodní stránce webu, přihlašovací údaje dostanete i s Vámi zadaným heslem na Vámi uvedený e-mail a schválení publikování obsahovým administrátorem).

Nový článek vložíte kliknutím na odkaz Přidat novou položku v této kategorii

Pak po redakci a schválení bude komentář publikován (zveřejněn) pod Vámi vybraným příspěvkem našeho webu pod jménem autora komentáře a člen o této skutečnosti informován obsahovým administrátorem webu e-mailem.